Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank clubkas Campagne
Stem op je club om samen doelen te bereiken!
Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook toneelvereniging ONS GENOEGEN mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stemmen Van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.

Elke stem is geld waard!
De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. ONS GENOEGEN ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor ONS GENOEGEN belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor oa aanschaf toneelverlichting en dekorstukken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ONS GENOEGEN tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne opBedankt voor jouw steun!