20131211 Plankenkoorts

Komende Zaterdag is het dan zo ver. Onze jaarlijkse uitvoering in het Sprookjeshof!!

Het is een spannende week. Alle spelers zijn zich aan het voorbereiden op de komende uitvoering. De boekjes worden nog weer eens doorgelezen, en dan blijkt dat de tekst in het geheugen staat gegrift. Iedere amateur-acteur kent dat gevoel wel, het hele toneelstuk zit in het hoofd vanaf de eerste scene tot aan het slotwoord. En dan toch!,…

De laatste repetitie is voor de spelers één groot zwart gat, en het zweet begint zich een weg te zoeken vanaf de nek, via de rug naar beneden. “Als dit een toneelstuk moet worden,…” Het zijn de bekende zenuwen die beginnen op te spelen, en het gemis van publiek. Het publiek is het laatste radertje in het geheel dat er voor zorgt dat er een toneelavond een succes kan worden.

Want dat publiek is het belangrijkste voor welke artiest dan ook. Die mensen komen voor een gezellige avond, en gezellig gaat het worden. Waar een heleboel toneelverenigingen er voor kiezen om tegenwoordig alleen maar toneel aan te bieden, blijft Ons Genoegen van mening dat het publiek de hele avond moet worden vermaakt. En daar hoort in onze ogen ook een goed stuk live muziek in de zaal.

Het beloofd dus weer een ouderwets gezellige toneelavond te worden komende Zaterdag 14 december!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul het antwoord in *Captcha loading...