Nieuwsbrief 2015-09

Tog_199x113_600dpi

TOG Nieuwsbrief september 2015

 

 

 

 

Uitvoering Ons Genoegen
85 jaar toneelvereniging Ons Genoegen! Een jubileum voor De vereniging uit Schuilingsoord.
Dat vieren we samen met jullie op onze uitvoering van
19 december 2015 om 20:00 uur in het Sprookjeshof in Zuidlaren.

 

Alvast een klein tipje:  Opgevoerd wordt Moeke an de Rekstok!
Een nieuw dwaas stuk met oude maar ook enkele nieuwe spelers. Wie dan wel zul je zeggen? Reserveer de datum en kom gewoon kijken!

RABUHR-RCC-2014-160x600

Rabobank clubkas Campagne
Stem op je club om samen doelen te bereiken!
Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 65.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook toneelvereniging ONS GENOEGEN mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stemmen Van 1 t/m 13 oktober 2015 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.

Elke stem is geld waard!
De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 65.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. ONS GENOEGEN ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor ONS GENOEGEN belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor oa aanschaf toneelverlichting en dekorstukken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ONS GENOEGEN tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne opBedankt voor jouw steun!

 

Wij samen!

ONS GENOEGEN houdt iedereen graag op de hoogte Geef je daarom op voor onze nieuwsbrief.

Ook meewerken aan een toneelproductie? Meldt je aan, er zijn vele taken.

We doen het: Wij samen!

20141208_202805

 

 

www.TOGz.nl 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.